Σχετικά με εμάς

Βρείτε μας στο κέντρο των Χανίων, στην πλατεία 1866, αρ 2.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η Cellenergy ιδρύθηκε το 2008 και είναι σήμερα μία εταιρία με εξαιρετική φήμη στην τοπική αγορά. Διαθέτει και παρέχει όλη την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και το έμψυχο δυναμικό για την επιτυχή ανάπτυξη έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞΕ) και Σύγχρονου Κλιματισμού. Επικεφαλής της εταιρίας είναι ο Κατάκης Γεώργιος μηχανολόγος μηχανικός Τ.Ε. και ο Λεράκης Θεοδόσης πολιτικός μηχανικός Τ.Ε.

Η Cellenergy ασχολείται αποκλειστικά με την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας παρακολουθώντας στενά και ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Μπορεί να εγγυηθεί την άρτια μελέτη και εφαρμογή ακόμα και των πιο εξειδικευμένων εγκαταστάσεων ενώ είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις πιο δύσκολες απαιτήσεις των ιδιωτών αλλά και των επαγγελματιών, μηχανικών και αρχιτεκτόνων που θα μας εμπιστευθούν.

 

Η Cellenergy είναι πιστοποιημένη για την εμπορία, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη φωτοβολταϊκών συστημάτων σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2000, ενώ είναι και μέλος του Συνδέσμου Εταιριών Φωτοβολταϊκών επίσης είναι καταχωρημένη στο μητρώο κατασκευαστών φωτοβολταϊκών συστημάτων του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) με αριθμό καταχώρησης 738.

πιστοποίηση ποιότητας

Οι εκπαιδευμένοι, πιστοποιημένοι και  έμπειροι τεχνικοί μας εγκαθιστούν το σύστημα στο δώμα ή την σκεπή σας. Το φωτοβολταϊκό σύστημα θα διασυνδεθεί στο δίκτυο και θα σας παραδοθεί σε λειτουργία αφού ρυθμιστεί και ελεγχθεί από τους τεχνικούς μας για την μέγιστη απόδοση του.

Όλα αυτά θα γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, συνήθως 1 – 2 ημερών, καθώς  και με την ελάχιστη ενόχληση για σας.
Τόσο ο εξοπλισμός όσο και η εγκατάσταση στο σύνολό της έχει πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001:2000.